U suradnji s vodećom marketinškom agencijom CTA komunikacije, EDIC Karlovac organizira radionicu za jedinice lokalne (i regionalne) samouprave i javnopravna tijela

Europa spremna za digitalno doba jedan je od ključnih prioriteta Europske komisije za nadolazeće razdoblje. U ovom izazovno vrijeme virusa COVID -19 više smo nego ikada osuđeni na komunikaciju putem digitalnih kanala, te se ovaj prioritet nameće kao ključan smjer u kojem moramo djelovati.  Komunikacija putem digitalnih kanala postala je nezaobilazni dio svakodnevice svakog čovjeka, poduzeća lokalne zajednice i bilo koje druge organizacije. Uspješna komunikacija, jasna i pravovremena poruka može biti od ključne važnosti za nastavak suradnje ili iskazivanje povjerenja ili općenito plasiranje vijesti u javnost. Situacija gdje smo ograničeni javnim okupljanjima, direktnim fizičkim kontaktom, prirodno nameće digitalne kanale kao glavni alat obraćanja javnosti, komuniciranje o važnim pitanjima te općenito stavljanje naglasak na stvari koje želimo iskomunicirati odnosno promovirati.

U suradnji sa CTA komunikacijama, vodećim marketinškim stručnjacima s područja RH, EDIC Karlovac (projekt čiji je nositelj Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije) organizira radionicu kojom će jedinicama lokalne i regionalne samouprave (JLRS) i javnopravnim tijelima (JPT) s područja Karlovačke županije biti omogućeno da se upoznaju na koji način najbolje iskoristiti digitalne kanale za komuniciranje i dopru do ciljane skupine. Radionica će se održati:

putem Zoom platforme 21. travnja 2021. od 13.00 do 14.30 sati.

Na radionici će sudionici biti upoznati sa svim digitalnim kanalima od weba do društvenih mreža te će vježbom na primjerima  naučiti kako to primijeniti u praksi te najbolje iskomunicirati bitne stvari za njihovu grad, općinu, instituciju ili organizaciju.

Tko se još nije prijavio može se prijaviti na: ivana.sulentic@ra-kazup.hr.

Comments are closed.