ODRŽANI DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA

Europe Direct centar Karlovac i Razvojna agencija Karlovačke županije KARLA d.o.o. održali su jučer, 10. svibnja 2018. godine, „Dane otvorenih vrata EU projekata“.

U Haulikovoj 14 bili su postavljeni izložbeni štandovi sa prigodnim materijalima na kojima su  EDIC Karlovac, Razvojna agencija Karlovačke županije KARLA d.o.o, Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske, Obrtnička komora Karlovac te Centar za gospodarenje otpadom Karlovačke županije KODOS d.o.o prezentirali svoje djelatnosti i projekte.

Održano je i edukativno predavanje u dvorani Obrtničkog centra, o radu Razvojne agencije, EDIC centra Karlovac i ostalih institucija, koje su se predstavile na štandovima. Glavna svrha događanja bila je približiti rad institucija mladima.

„Organizirali smo prezentaciju svega onog dobrog što donosi Europska unija, puno pozitivnih stvari, a zaista jesu sve pozitivne stvari, od fondova i natječaja do modela pripreme. Često ljudi kažu fondovi su tu, samo treba uzeti novce, ali nije baš tako, treba se dobro pripremiti. Posebno je bitno mlade upoznati s Europskom unijom, jer jednog će dana oni pisati projekte za natječaje.“ kazao je g.Viktor Šegrt, direktor Razvojne agencije Karlovačke županije KARLA d.o.o

Comments are closed.