Nagradni natječaj za videoradove informacijskih centara Europe Direct u Hrvatskoj #EDICHrvatska #Ovajputglasam

Mladi ste? Kreativni? Vješti ste s kamerom? Ukoliko je tako prijavite se do 15.3.2019. na nagradni natječaj za videoradove informacijskih centara Europe Direct u Hrvatskoj!

Sudjelujte u našem nagradnom natječaju #EDICHrvatska #Ovajputglasam i osvojite vrijedne nagrade! Natječaj je otvoren od 20. siječnja do 15. ožujka 2019 godine.

Ako se pitate kako sudjelovati? Ispunite obrazac u skladu s pravilima natječaja te na YouTubeu, Facebooku ili Instragramu objavite videouradak u trajanju od najviše 60 sekundi u kojemu ćete na kreativan i mladima primjeren način objasniti zbog čega ćete Vi glasati na izborima za Europski parlament 2019. godine. Svakako stavite hashtagove #Ovajputglasam i #IzboriEU2019.

Vrijedne nagrade Desetero autora najkreativnijih videouradaka na pitanje zašto bi mladi trebali izaći na izbore za Europski parlament 2019. osvojit će sudjelovanje na Mađunarodnom parlamentu mladih "Kakvu Europu želimo?" te posjet institucijama EU-a u Bruxellesu. Ukoliko pak budete najduhovitiji osvojit ćete videokameru, a onog najautentičnijeg čeka elektronički čitač knjiga (e book reader).

Pobjednici će biti objavljeni na Instragramu/Twitteru/Facebooku i web-stranicama informacijskih centara Europe Direct i Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj najkasnije 10 dana nakon završetka natječaja.

Pravila natječaja možete pronaći ovdje.

Comments are closed.