Izvoznici i OPG-ovi s područja Karlovačke županije – besplatni pultevi za izlaganje

Europska unija i blok južnoameričkih država poznat pod nazivom Mercosur postigli su nakon 20 godina pregovora, povijesni sporazum koji bi trebao otvoriti prostor uspostavi jednog od najvećih svjetskih područja slobodne trgovine. Ovo je najveći trgovinski sporazum u povijesti EU, koji otvara tržište od 780 milijuna stanovnika, što predstavlja veliki gospodarski potencijal za sve poduzetnike i pojedince u EU, pa tako i one sa područja Republike Hrvatske (RH) i Karlovačke županije. Kako bi informirali poduzeća, jedinice lokalne samouprave, nacionalnu, regionalnu vlast i svu ostalu zainteresiranu javnost o važnosti ovog sporazuma, EDIC Karlovac projekt čiji je nositelj Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije u suradnji s Europskom komisijom organizira događaj:

 

"MerKAsur" -  4. listopada 2019. od 9:30 do 11:30. u centru Karlovca na Trgu Matije Gupca (u za toj prilici postavljenom šatoru).

S obzirom da se poduzećima ovim sporazumom otvaraju brojne prednosti,  ovim putem Vas  obavještavamo da je ostalo još nekoliko besplatnih praznim pulteva te Vas pozivamo da sudjelujete u događaju kao izlagači (s proizvodima, promo materijalima, komunikacijskim materijalima) kako bi predstavnike Europske komisije, lokalne i regionalne vlasti upoznali sa svojom djelatnosti i potencijalima za izvoz te se ujedno informirali o prednostima koje dobivate ovim sporazumom od strane vodećih stručnjaka koji će o tome raspravljati na okruglom stolu. Sve informacije možete dobiti na e-mail: ivana.sulentic@ra-kazup.hr ili broj telefona 047/612-800.

Comments are closed.