Europski tjedan u Karlovačkoj županiji

Danom Europe koji će se održati 9.svibnja u Glazbenom paviljonu (u slučaju kiše u knjižnici Ivan Goran Kovačić) otvara se Europski tjedan u Karlovačkoj županiji. U organizaciji EDIC KARLOVAC događaj je zamišljen kao predstavljanje EU projekata koji su trenutno u provedbi. Sudionici koji će predstaviti svoje projekte biti će Grad Karlovac, Karlovačka županija i Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije, Pouka, Udruga Carpe Diem, ŽGK Korak, Grad Ogulin, Grad Ozalj, Regea, Lag Vallis Colapis i Kodos. Osim predstavljanje projekata za glazbeni bio programa biti će zadužena Glazbena škola iz Karlovca a prigodni program pripremili su i najmlađi iz igraonice gradske knjižnice Ivan Goran Kovačić.

Sljedeći događaj koji je na rasporedu tijekom europskog tjedna je promocija kampanje #ovajputglasam koja će se održati na informativnom štandu ispred trgovačkog centra Kaufland u Karlovcu, 10. svibnja s početkom u 9.00 sati. Na štandu će građani moći dobiti sve informacije o predstojećim parlamentarnim izborima a predstavnici EDIC Karlovac podijeliti će i promotivne materijale ove kampanje.

Za datum 17. svibnja u Javnoj ustanovi Regionalnoj razvojnoj agenciji Karlovačke županije biti će dan otvorenih vrata kada će se svi zainteresirani posjetitelji moći informirati o projektima i poslovima koje provodi Razvojna agencija. Posebni gosti biti će studenti Veleučilišta u Karlovcu koji će prisustvovati prezentaciji projekata Razvojne agencije te se također moći informirati o onome što ih zanima.

Comments are closed.