Debata mladih – EU BRUNCH KARLOVAC #ovajputglasam

Informacijski centar Europe Direct Karlovac i Gimnazija Karlovac u suradnji s Europe Direct Centrom Čakovec organiziraju debatu mladih, pod nazivom EU BRUNCH KARLOVAC #ovajputglasam. Debata u kojoj će sudjelovati učenici Gimnazije Karlovac i Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec održati će se u petak 12.travnja 2019. s početkom u 10.00 sati u Aquatici – slatkovodnom akvariju Karlovac. Nakon debate u planu je posjeta slatkovodnom akvariju gdje će učenici imati priliku za nastavak druženja.

Središnja tema biti će politička participacija s naglaskom na izbore za Europski Parlament. Raspravljati će se o aktualnim temama kao što su: utjecaj društvenih mreža na političku participaciju, kako mladi ljudi mogu utjecati na mijenjanje politike EU te ocjenjuju li glasači program pojedinca ili političku opciju (stranku).

Debatom EU BRUNCH KARLOVAC - #ovajputglasam razmijeniti će se stavovi i mišljenja mladih završnih razreda Gimnazija ovih dvaju gradova, o aktualnim temama političke participacije. Više o ovoj debati moći ćete saznati putem Facebook stranice i Web stranice Europe Direct Karlovac #ovajputglasam

Više o kampanji za Europske izbore saznajte ovdje

Comments are closed.